Home Laatste Nieuws 21 spelers verlengen bij FC Horst

21 spelers verlengen bij FC Horst

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Donderdagavond hebben 21 selectiespelers van FC Horst hun contract met de tweedeklasser verlengd. De technische commissie van de zaterdagclub uit Horst heeft tijdens gesprekken tijdens het trainingskamp in Spanje overeenstemming bereikt met vrijwel alle selectiespelers. Het betreft Tim Crama, Bas van den Berg, Christian Schoonhoven, Kevin Schut, Mark van den Bosch, Jimmy Lubbersen, Haico Epe, Brandon Karangwa, Thijn van Wijk, Roy Kruse, Tim Schep, Mohammed Zekhnini, Jeffrey den Besten, Melle van Scherpenzeel, Marvin Hanenberg, Nick Kuypers, Matijs Valstar, Nick Zandstra, Jeroen Buitenhuis, Matijn Blijenburg en Ronald Lok.

Met 22 punten na 12 wedstrijden staat FC Horst op de vijfde positie in de tweede klasse H.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |