Home Laatste Nieuws VV Ewijk moet op zoek naar een nieuwe trainer

VV Ewijk moet op zoek naar een nieuwe trainer

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Trainer Fred Razing heeft onlangs laten weten zijn contract bij vv Ewijk niet te willen verlegen. De trainer is bang dat hij vanwege persoonlijke omstandigheden het volgende seizoen wellicht niet kan afmaken. De ervaren inwoner van Haalderen kon om die reden vorig jaar het seizoen bij HAVO ook niet voltooien. Het zondagteam van vv Ewijk staat met veertien punten na twaalf wedstrijden op de zevende plaats in de middenmoot van de vierde klasse D.

Op de  website van vv Ewijk geeft het bestuur een toelichting:

Fred heeft samen met Patrick Teunissen dit jaar een grote selectie ter beschikking waarmee prima wordt samengewerkt. Een hoge trainingsopkomst en intensiteit is wekelijks te bespeuren waarmee er wordt geprobeerd de doelstellingen van de club te realiseren. Het starten van de Zaterdag 1 selectie dit seizoen was nieuw voor de club en gaf toch minder flexibiliteit aan de gehele selectie dan voorzien maar zoals het er nu naar uitziet lijkt er een prima basis te zijn gelegd waarbij (jeugd) spelers zowel op zondag als op zaterdag zich verder kunnen ontwikkelen in een selectieomgeving. Prestatie, discipline en gezelligheid zijn belangrijk bij vv Ewijk.

De technische commissie van vv Ewijk vindt het jammer dat Fred er niet een nog een seizoen bij de club aanplakt maar respecteert zijn beslissing en is ervan overtuigd dat we clubman Fred en Carin nog met regelmaat langs de lijn zullen zien na dit seizoen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |