App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Oude bekende lost trainersprobleem Rood-Wit’58 op

Oude bekende lost trainersprobleem Rood-Wit’58 op

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Albert van Nijhuis maakt het seizoen af als interim-trainer van Rood-Wit’58. De vierdeklasser uit Putten zocht een trainer voor de rest van het seizoen nadat vorige week de samenwerking met Ramazan Pinarbasi per direct werd beëindigd.

De 46-jarige Van Nijhuis was in het verleden al eerder drie seizoenen hoofdtrainer van Rood Wit en begint pas in de zomer bij tweedeklasser De Valleivogels aan zijn volgende trainersklus. Van Nijhuis haalde onlangs zijn UEFA-A trainersdiploma en was vorig jaar een seizoen assistent-trainer van Sparta Nijkerk.

Op de website van de nummer twee van de vierde klasse B staat een korte toelichting:

Het bestuur en de TC zijn verheugd om te melden dat we voor de rest van het seizoen een oplossing hebben gevonden voor de vacant geworden plek van hoofdtrainer. Na het afscheid van Ramazan Pinarbasi is er contact gezocht met onze oude hoofdtrainer Albert van Nijhuis. Albert was beschikbaar en wilde ons uit de brand helpen. De gesprekken verliepen dan ook soepel en de deal was snel beklonken.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |