Home Laatste Nieuws Frank Koch heeft een nieuwe club in Nijmegen

Frank Koch heeft een nieuwe club in Nijmegen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Frank Koch wordt volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van de amateurs van N.E.C. Bij de derdeklasser uit Nijmegen wordt de ervaren trainer de opvolger van Engin Dag. Donderdagavond werd de spelersgroep geïnformeerd dat de voormalige trainer van onder meer Krayenhoff, DVE-Trajanus, Edesche Boys en SCE volgend seizoen voor de groep staat op De Eendracht. Koch vertrok begin december per direct bij Rood Wit in Groesbeek vanwege de teleurstellende prestaties.

Nadat NEC de laatste twee seizoenen vanuit de eerste klasse naar de derde klasse degradeerde, is het dit seizoen ook in gevecht om handhaving in de zuidelijke derde klasse D. Momenteel staat NEC op de dertiende en voorlaatste positie met elf punten uit veertien wedstrijden.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |