Home Laatste Nieuws Elf spelers blijven VV Batavia trouw

Elf spelers blijven VV Batavia trouw

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

VV Batavia heeft bekend gemaakt dat elf spelers van de huidige selectie ook volgend seizoen op Sportpark De Hoppenhof in Batenbrug voetballen. Het gaat om Mike Glaser, Bart van Haren, Brandon Kock, Berry Lentjes, Mike Wouters, Stan de Kleijn, Ali Bangura, Jaap van Ojik, Mark van den Boogaard, Hazar Can en Ike Sombeek.

Nadat VV Batavia op de laatste speeldag het kampioenschap van de vijfde klasse veroverde, draait de zondagclub uit Batenburg na een moeizame start inmiddels prima mee op een hoger niveau. Batavia won vier van de laatste vijf wedstrijden en is de nummer negen van de vierde klasse D, de club heeft echter nog drie inhaalwedstrijden voor de boeg.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |