App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Dik Peters van Ton alweer weg bij VVA Achterberg

Dik Peters van Ton alweer weg bij VVA Achterberg

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Dik Peters van Ton vertrekt na dit seizoen weer bij VVA Achterberg. In een toelichting geeft de tweedeklasser aan dat “zowel van de zijde van de trainer als van de club was er bereidheid om de samenwerking voort te zetten, maar toch waren er een aantal onoverbrugbare (financiële) verschillen, waardoor de samenwerking aan het einde van dit seizoen zal eindigen.”

Dik Peters van Ton begon dit seizoen op Sportpark De Meent als opvolger van Dennis Koorn die ondanks twee kampioenschappen op rij moest vertrekken bij de ambitieuze vereniging.  VVA Achterberg baarde in de winterstop opzien door de makkelijk scorende Maurice de Ruiter van Spakenburg naar Achterberg te halen en staat met 18 punten uit 14 duels op de achtste positie in de middenmoot van de westelijke tweede klasse B.

De 54-jarige trainer uit Opheusden was als speler onder meer actief bij FC Wageningen, De Valleivogels en Bennekom en was succesvol hoofdtrainer van DFS Opheusden, VV Scherpenzeel en WAVV en assistent-trainer van Bennekom en FC Lienden.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |