Home Achterhoek Bekerzeges voor DTS Ede en Juliana’31

Bekerzeges voor DTS Ede en Juliana’31

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Na RKHVV hebben ook Juliana’31, DTS Ede en Rohda Raalte zich geplaatst voor de vijfde ronde van de oostelijke districtsbeker.

Vierde divisieclub Juliana’31 was met 6-1 te sterk voor derdeklasser SDOUC, halverwege was het al 3-1 in Malden. Voor het elftal van trainer Dave de Jong scoorde Carlito de Zeeuw driemaal, Job van Lith was tweemaal trefzeker en ook Thomas Loning scoorde een doelpunt. Thomas Sessink scoorde voor de Ulftenaren.

DTS Ede heeft zich na een moeizame 1-2 zege op VIOD in Doetinchem bij de laatste zestien van het bekertoernooi gespeeld. Voorde ploeg van trainer Arnold Brehler waren Thom Stunnenberg en  Huib Siefkes voor en na rust de doelpuntenmakers. Na de aansluitingstreffer van Mats van Engen werd het nog spannend op Sportpark Dichteren maar de Doetinchemse derdeklasser kon niet zoals vorig seizoen stunten tegen de eersteklasser uit Ede.

Rohda Raalte won in Wierden met 2-4 van SVZW.

De overige twaalf bekerduels worden tussen dinsdag 13 en zondag 18 februari gespeeld.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |