App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Schuring blijft trainer van WZC Wapenveld

Schuring blijft trainer van WZC Wapenveld

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Edwerd Schuring heeft zijn contract met WZC Wapenveld verlengd tot de zomer van 2025. De trainer uit Oene is bezig aan zijn eerste seizoen in Wapenveld en staat met een verjongd elftal op de negende plaats in de vierde klasse B. Vorig seizoen was WZC in de nacompetitie dichtbij promotie naar de derde klasse, dit seizoen staat in het teken van handhaving in de vierde klasse op Sportpark Monnikenbos.

Op de clubwebsite geeft de trainer een heldere toelichting over de contractverlenging: “Omdat de samenwerking met deze fijne groep en staf gewoon goed is. Door het stoppen van enkele ervaren spelers hebben we dit jaar een zeer jong team. Dit team ontwikkelt zich en er zit nog heel veel rek in deze ploeg. Daarnaast zitten er een paar goede talenten aan te komen die ook genoeg potentie hebben om WZC 1 te halen. Als trainer zie ik hierdoor nog meer dan voldoende redenen om de volgende stappen te zetten. Daarnaast past de vereniging WZC goed bij mij als verenigingsmens, de hele vereniging is betrokken bij elkaar, een echte dorpsclub. Ik vind het echt geweldig dat er zoveel mensen het 1e elftal komen aanmoedigen bij thuis- en uitwedstrijden. Het is ook altijd leuk om te vertellen bij uitwedstrijden dat er weer minimaal één bus met supporters ons komt ondersteunen”.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |