App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws RKHVV bekert verder na thriller

RKHVV bekert verder na thriller

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

RKHVV heeft zich woensdagavond in Nijmegen voor de vijfde ronde van de districtsbeker geplaatst. De eersteklasser uit Huissen speelde na een zinderende slotfase met 3-3 gelijk tegen Vierde divisieclub SV Orion en won uiteindelijk na strafschoppen.

Middenvelder Vince Alberts bracht Orion al snel in de wedstrijd op voorsprong, maar uit de eerste tegenaanval scoorde Jamarro Diks de gelijkmaker. Na rust bracht Michael van Swaaij RKHVV weer op voorsprong, maar leek Orion dankzij twee doelpunten van de centrale verdediger Tijn Jellema te gaan winnen. Een late gelijkmaker van Mike Pröpper zorgde voor de 3-3 eindstand waarna RKHVV won doordat doelman Sebastiaan van der Sman een penalty van invaller Max Cornelisse tegenhield.

 

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |