Home Arnhem Jop de Bruijn vertrekt als trainer bij Veluwezoom

Jop de Bruijn vertrekt als trainer bij Veluwezoom

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Na twee seizoenen op De Pinkenberg vertrekt Jop de Bruijn in de zomer als hoofdtrainer van Sportclub Veluwezoom. De 29-jarige trainer uit Arnhem geeft een toelichting: ,,Onze wegen gaan scheiden. Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging en wil me graag verder ontwikkelen als trainer. Ik heb nog geen nieuwe club en ga verder om me heen kijken. Ben blij dat Veluwezoom mij de kans heeft gegeven voor de stap als hoofdtrainer.”

De Bruijn was hiervoor trainer van de vrouwen van de Eldenia-vrouwen en maakte in 2022 de overstap naar vierdeklasser SC Veluwezoom. Met zestien punten uit veertien wedstrijden staat de zondagclub uit Velp op de achtste plaats in de middenmoot van de Vierde klasse E. Zondag werd de thuiswedstrijd tegen titelkandidaat DVV Sallandia met 1-3 verloren.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |