App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Eerste versterking AZSV komt van eersteklasser

Eerste versterking AZSV komt van eersteklasser

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Steffen IJzereef maakt na dit seizoen de overstap van eersteklasser RKZVC naar Vierde divisieclub AZSV. In Aalten moet IJzereef de vervanger worden van Freek Mulder die na veertien seizoenen bij AZSV stopt met voetballen.

De 22-jarige IJzereef speelde in de jeugdopleiding van De Graafschap en keerde op zijn zeventiende terug naar RKZVC in zijn woonplaats Zieuwent. Vorig seizoen degradeerde IJzereef met RKZVC naar de eerste klasse en met zijn overgang naar AZSV keert hij terug op divisieniveau.

Op de website van AZSV geeft trainer Martijn Beltman een korte toelichting: “Met Steffen halen we een energieke speler binnen die op meerdere plaatsen inzetbaar is. Met zijn defensieve kwaliteiten en drang naar voren kan hij zeker van meerwaarde zijn”.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |