Home Laatste Nieuws DVS’33 haalt talentvolle doelman bij eersteklasser

DVS’33 haalt talentvolle doelman bij eersteklasser

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Largo Karrenbelt heeft een contract tot 2026 getekend bij DVS’33 Ermelo. De 21-jarige doelman van eersteklasser WSV en is aan bijzonder sterk seizoen bezig en maakt na dit seizoen de overstap naar de Derde divisieclub uit Ermelo. De Apeldoornse keeper doorliep de gehele jeugdopleiding van WSV en gaat volgend seizoen voor het eerste bij een andere vereniging keepen.

Op de website van DVS’33 geeft Edmund Mijnheer van de technische commissie een toelichting: “Karrenbelt is een jonge talentvolle doelman, die bij onze nieuwe keeperstrainer Daan Huiskamp bekend was. Wij zijn dan ook blij dat hij ervoor heeft gekozen om naar DVS te komen en feliciteren hem met zijn contract.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |