Home Achterhoek DVC’26 trekt zich terug, SV Grol door in Achterhoek Cup

DVC’26 trekt zich terug, SV Grol door in Achterhoek Cup

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Vanavond stond het interessante affiche tussen SV Grol en DVC’26 in de strijd om de Achterhoek Cup op het programma. DVC’26 heeft zich vanwege personele problemen echter teruggetrokken waardoor SV Grol zich automatisch heeft geplaatst voor de volgende ronde. In de achtste finale speelt SV Grol op 27 februari een uitwedstrijd tegen competitiegenoot DZC’68, een herhaling van de finale van vorig jaar.

Vorig seizoen streden SV Grol en DVC’26 samen om het kampioenschap van de tweede klasse. Het duel in Groenlo escaleerde. Op de laatste speeldag werd SV Grol in Didam kampioen en promoveerde het naar de eerste klasse.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |