App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws AWC haalt nieuwe aanvaller bij competitiegenoot

AWC haalt nieuwe aanvaller bij competitiegenoot

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Jeroen van Schoonhoven maakt na dit seizoen de overstap van UNA naar AWC. De 30-jarige aanvaller kwam in het verleden onder meer uit voor OJC Rosmalen, DESO, JVC Cuijk, Blauw Geel’38 en UDI’19. Van Schoonhoven is na Safa Kizir (Gemert) de tweede aanwinst voor volgend seizoen die van een competitiegenoot overkomt.

Op de website van AWC is de nieuwe trainer Freek Thoone positief over de komst van de aanvaller: “De naam van Jeroen werd vaker genoemd als mogelijke versterking. Dit geeft aan dat hij past in de groep als persoon en dat vinden we belangrijk bij AWC. Na het gesprek met Jeroen was ik zelf ook overtuigd dat hij naast zijn voetbalkwaliteiten ook als persoonlijkheid goed zal passen bij onze club”.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |