App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Milan Bredie stapt over naar Duno

Milan Bredie stapt over naar Duno

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Duno heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Milan Bredie. De 21-jarige linksback van SML is de vierde versterking voor de Doorwerthse eersteklasser die eerder al Cengizhan Genc (Voorwaarts Twello), Bart Schiks (SC Woezik) en Dennis Arts (SC Woezik) wist te strikken. Deze week werd ook bekend dat de sterkhouders Isaac Quaye en Marco Kooijmans volgend seizoen nog in Doorwerth spelen.

Bredie speelde in de jeugdopleiding van De Graafschap en is al enkele jaren een vaste kracht in de hoofdmacht bij SML. Bij de derdeklasser speelt de Arnhemmer ook regelmatig als controlerende middenvelder. Eerder werd al bekend dat Redouan Eddarkaoui volgend seizoen van SML naar Elsweide overstapt.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |