App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws KNVB: ‘Deadline opgeven vierde fase op 10 en 17 maart’

KNVB: ‘Deadline opgeven vierde fase op 10 en 17 maart’

door Redactie
0 reacties

De deadlines voor het inschrijven van pupillenteams voor de vierde fase van het jeugdvoetbal komen eraan. Schrijf nieuwe teams op tijd in! Alleen de pupillen (O7-O12) spelen een vierde fase. Alle andere jeugdteams spelen een lange derde fase.

De verschillende districten hebben verschillende deadlines. Het inschrijven van nieuwe teams voor fase 4 kan tot uiterlijk:

  • West: 10 maart
  • Noord/Oost en Zuid: 17 maart

Opgeven via Sportlink Club

Opgeven van nieuwe teams kan alleen via Sportlink Club. In Sportlink Club is een functionaliteit opgenomen voor het indienen van dergelijke verzoeken. Deze is te vinden in het menu ‘Wedstrijdzaken’. Onder het kopje ‘Teams’ vind je ‘Terugtrek- en indelingsverzoeken’.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |