App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Wilco Klop lijkt te vertrekken bij VDZ

Wilco Klop lijkt te vertrekken bij VDZ

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Volgens berichtgeving van Arnhem Sports gaat VDZ het contract met trainer Wilco Klop niet verlengen. De ervaren trainer uit Rheden is bezig aan zijn tweede seizoen bij de Arnhemse derdeklasser en had nog een optie voor contractverlenging tot 2025. Volgens Arnhem Sports heeft de nieuwe technische commissie van VDZ besloten de optie niet te lichten en op zoek te gaan naar een nieuwe hoofdtrainer. Assistent-trainer Stijn van Gent en de spelersgroep hadden echter eerder aangegeven positief te zijn over contractverlenging van de trainer, Van Gent heeft verklaard solidair te zijn met Klop. Op korte termijn lijkt er nu een gesprek tussen spelersraad en het bestuur te komen over de ontstane situatie.

Oud-prof Klop was in het verleden onder meer trainer van Hatert, OBW, Babberich, WAVV, Longa’30, HSC’21, De Bataven, Rheden en Be Quick Zutphen. VDZ won zaterdagavond de Arnhemse derby tegen SML met 1-2 en staat nu op de vierde plaats in de derde klasse B. In het eerste seizoen van Klop op Sportpark ’t Cranevelt werd VDZ tweede achter kampioen Sc Westervoort.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |