Home Arnhem Fusieclub verlengt met Maarten Kerkhof

Fusieclub verlengt met Maarten Kerkhof

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Maarten Kerkhof is ook volgend seizoen trainer van SCW’23. Eind april werd bekend dat Kerkhof de eerste hoofdtrainer van SCW’23 zou worden, de fusieclub van Redichem, CHRC en RVW. Kerkhof was bezig aan zijn tweede periode als hoofdtrainer van Redichem, daartussen was hij ook trainer van SV Otterlo.

Na een wisselvallige eerste competitiehelft is SCW’23 op dit moment met 16 punten na 12 wedstrijden de nummer acht van de vijfde klasse B. Zaterdag werd in Uddel de eerste competitiewedstrijd na de winterstop knap met 0-4 gewonnen van Prins Bernhard.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl