App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Drie directe versterkingen voor EFC’58

Drie directe versterkingen voor EFC’58

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

In de strijd om handhaving in de derde klasse heeft EFC’58 zich met drie nieuwe spelers versterkt. Vanuit het Belgische AS Verbroedering Geel komt de 23-jarige spits Accasi Qujana King de club van trainer Jaap de Vries versterken. Verder zijn ook de 22-jarige buitenspeler Lorenzo Soerowidjojo (Leo Victor) en de 27-jarige centrale verdediger Leny Lugard (Robin Hood) overgeschreven naar de club uit Ermelo.

Met slechts twee punten uit veertien wedstrijden is EFC’58 de hekkensluiter van de derde klasse C en is snel succes nodig om kans te houden op handhaving. De volgende wedstrijd staat voor 24 februari op het programma wanneer de Zwolse koploper ZAC op bezoek komt op Sportpark De Zanderij.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |