App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws De Haan eerste aanwinst DTS Ede

De Haan eerste aanwinst DTS Ede

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Jarvin de Haan speelt volgend seizoen voor DTS Ede. De 21-jarige inwoner van Zutphen is bezig aan zijn eerste seizoen bij Duno en speelde daarvoor bij Warnsveldse Boys en in de jeugdopleiding van De Graafschap. De Haan is als buitenspeler en aanvallende middenvelder inzetbaar.

Deze week werd bekend dat DTS Ede na dit seizoen afscheid neemt van de aanvallers Roy Talsma, Nehkomi Veldt en Shapoul Ali. Ook Ahmed Lak en doelman Joris Bouter vertrekken bij de eersteklasser uit Ede die momenteel op de derde plaats in de eerste klasse G staat.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |