App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Achtste seizoen voor Bremer bij Fortissimo

Achtste seizoen voor Bremer bij Fortissimo

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Paul Bremer heeft zijn contract met KSV Fortissimo verlengd tot de zomer van 2025 meldt Ede Stad. De trainer is alweer bezig aan zijn zevende seizoen op Sportpark Hoekelumse Eng en promoveerde vorig seizoen met de zaterdagclub uit Ede eindelijk naar de derde klasse. De samenwerking bevalt trainer, spelersclub en bestuur goed zodat er gekozen is voor een achtste seizoen. Assistent-trainer Willem Willemsen blijft volgend seizoen ook aan de derdeklasser verbonden.

Afgelopen zaterdag won Fortissimo overtuigend in Ede met 5-1 van SKV, waardoor de promovendus nu op de zevende plaats in de middenmoot van de derde klasse B staat. De verschillen in deze competitie zijn echter zeer beperkt, zo heeft nummer drie WAVV maar drie verliespunten minder dan nummer tien Terschuurse Boys.

 

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |