Home Arnhem Turkse Kracht tegen Elsweide gestaakt

Turkse Kracht tegen Elsweide gestaakt

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Het duel tussen Turkse Kracht en Elsweide in de vierde klasse E is zondag na 63 minuten “gestaakt wegens wanordelijkheden”. Op Sportpark Rielerenk in Deventer stond het op het moment van staken 1-2 voor de bezoekers uit Arnhem na doelpunten van Ahmed Bagici en Mikail Yilmaz.

Scheidsrechter Kamphuis trok in totaal zeven gele kaarten een rode kaart. Na de tweede gele kaart voor Elsweide-speler Ahmed Bagici en wat opstootjes koos de scheidsrechter voor een afkoelingsperiode. Bij het betreden van het veld viel de Arnhemse trainer Harun Köprülü op de grond, later bleek dat dit vanwege hyperventilatie was en besloot de scheidsrechter dat het duel niet verder uitgespeeld werd.

Elsweide-trainer Harun Köprülü: ,,Het was even schrikken, ik was even een paar seconden weg wat ik me kan herinneren. Het was hyperventilatie, de ambulance was snel ter plaatse en we hebben alle controles gedaan. Gelukkig was het goed, nu voel ik me ook prima op wat spierpijn en vermoeidheid na.”

 

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl