App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Sc Westervoort wint in topper van DVC’26 (foto’s)

Sc Westervoort wint in topper van DVC’26 (foto’s)

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Sportclub Westervoort heeft zaterdagavond de topper in de tweede klasse G tegen DVC’26 met 2-1 gewonnen. Na een indrukwekkende sfeeractie begon de thuisclub van trainer Wim Bleijenberg energiek en sterk aan de Liemerse derby en stond het halverwege op een 2-0 voorsprong dankzij twee fraaie doelpunten van clubtopscorer Martijn Klein-Holte. In de tweede helft kwam de voormalige koploper uit Didam via een treffer van Alex Scheffer terug in de wedstrijd, maar daar bleef het bij: 2-1.

De foto’s zijn van Nico Kooij.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |