App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Patrick Loenen per direct weg als trainer DVS’33 Ermelo

Patrick Loenen per direct weg als trainer DVS’33 Ermelo

door Redactie VoetbalGelderland
3 reacties

Patrick Loenen is per direct vertrokken als hoofdtrainer van DVS’33 Ermelo. De club geeft aan dat in goed overleg de samenwerking met onmiddellijke ingang is beëindigd vanwege de aanhoudende wisselvallige resultaten en de huidige plek op de ranglijst. Loenen was bezig aan zijn eerste seizoen bij de Derde divisieclub uit Ermelo, eind oktober werd al bekend dat hij volgend seizoen als Technisch manager bij Sportlust’46 verder gaat.

John Kamphuis promoveert per direct van assistent-trainer tot hoofdtrainer, een functie die hij volgend seizoen ook zal vervullen. Jordi Roelofsen zal als assistent-trainer aan de technische staf worden toegevoegd. Het ambitieuze DVS’33 staat momenteel op nacompetitieplaats vijftien in de Derde divisie A en verloor zaterdag tegen Hercules (0-2) de derde thuiswedstrijd op rij.

Op de website van DVS’33 Ermelo staan onderstaande reacties:

Reactie Patrick Loenen:
”Uiteraard ga je met elkaar een verbintenis aan om voor langere tijd om er een succes van te maken. Nadat ik eerder dit jaar aangaf om einde van het seizoen te vertrekken is het jammer dat het zo eindigt, maar dit is inherent aan voetbal. Ondanks dat het een bewogen seizoen was en is, wil ik de club, bestuur, TC, sponsoren en supporters bedanken voor de afgelopen periode en wens ik in het bijzonder John, Jordi, spelers en de overige stafleden oprecht heel veel succes. Onder aan de streep blijft DVS een fantastische club.”

Reactie Edmund Mijnheer: “Uiteraard hadden wij ook graag gezien dat de samenwerking een succes was geworden, maar dat is uiteindelijk niet gelukt. Als TC hebben wij hier altijd open en eerlijk met Patrick over gesproken. Mogelijk kan het tij nog gekeerd worden dit seizoen. Wij wensen Patrick veel succes in de toekomst en danken hem voor de
samenwerking.”

Reactie Aart Goossensen: “Het is jammer dat de samenwerking eerder afloopt dan de looptijd van het contract, echter van een werkgever wordt verwacht dat we knopen doorhakken en keuzes maken. Accenten verleggen. Zo werkt dat in de voetballerij als er ambities zijn. Patrick heeft zich steeds 100% ingezet en ook de samenwerking binnen staf was prima. Dank daarvoor.”

Reageer op dit artikel

3 reacties

Anoniem 6 februari 2024 - 12:53

Kerkhof voor trainers 🤔

Reply
Hans 6 februari 2024 - 17:51

Jammer, maar dit was te verwachten na dat Patrick aangaf dat hij ging stoppen. Maar dan had de club dit ook al kunnen doen in de winterstop, waarom nu pas …………..

Reply
Ron Winter 6 februari 2024 - 23:00

Waar geldschieters het voor het vertellen krijgen, raakt de club de regie kwijt. 4 trainers in ruim een jaar zijn Spaanse toneelstukken. En Ermelo is echt maar een een dorp in Gelderland. Sommige ego’s gaan zich zelf voorbij. De supporters en inwoners kunnen slechts toe kijken

Reply

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |