App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Middenvelder uit Derde divisie naar OWIOS

Middenvelder uit Derde divisie naar OWIOS

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Mike Bastiaan heeft zaterdag zijn rentree bij OWIOS gemaakt. De 23-jarige middenvelder viel in de tweede helft in Swifterbant in en wist met OWIOS de eerste drie punten van 2024 te veroveren door met 2-3 te winnen van Swift’64. Vanwege een studie in Limburg vertrok Bastiaan in 2022 bij OWIOS om de afgelopen anderhalf jaar bij SV Meerssen speelminuten in de Derde divisie te maken.

OWIOS staat mede dankzij de driepunter van afgelopen zaterdag op de vierde plaats in de subtop van de derde klasse C en is nog in de race voor een plek in de nacompetitie om na een seizoen direct weer terug te keren in de tweede klasse.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |