App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws DVS’33 haalt versterking bij TEC

DVS’33 haalt versterking bij TEC

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Abdel El Bachir heeft zaterdagmiddag als invaller zijn debuut gemaakt voor DVS’33 in de verloren wedstrijd tegen Hercules (0-2). De 23-jarige aanvallende middenvelder maakte in januari de overstap van TEC Tiel naar de Derde divisieclub uit Ermelo om trainer Patrick Loenen wat meer mogelijkheden te geven.

Abdel El Bachir speelde in de jeugd van Almere City, Ajax, FC Twente en FC Dordrecht en maakte na buitenlandse avonturen in Andorra en Spanje in juli 2023 de overstap naar Tiel. Bij TEC kwam El Bachir niet verder dan wat korte invalbeurten waardoor gekozen werd voor een tussentijds vertrek naar DVS’33 Ermelo.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |