App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws WAVV wint bij DFS

WAVV wint bij DFS

door Redactie
0 reacties

Bij de start van de tweede seizoenshelft ging DFS onderuit tegen de WAVV.

WAVV zakte in en loerde via de lange bal op de tegenstoot. Tot aan de zestien voetbalde de thuisploeg nog redelijk, maar daar hield het helaas op. Spits Otto van Setten kreeg in negentig minuten geen enkele voorzet vanaf de flanken waardoor hij zijn kopkwaliteit niet kon benutten. Door fouten van sv DFS waren de bezoekers in de tegenstoot een aantal keer gevaarlijk, zonder dat dit doelpunten opleverde. Voor de thuisploeg schoot de half fitte Grootendorst een keer net naast met een logische 0-0 ruststand als gevolg.

In de tweede helft zag men een te slordig sv DFS dat eerlijk gezegd nauwelijks mogelijkheden kreeg. De gasten kwamen zo’n dertig minuten voor tijd, via een schuiver op voorsprong, 0-1 Bij sv DFS loste Stasiak intussen Boot af in de voorhoede. DFS verkwanselde een vrije trap en was aanvallend onmachtig.

Trainer Gaasbeek bracht vervolgend de JO19 spelers Roelofsen en Van den Heuvel in als invallers voor Grootendorst en Westeneng. Veel meer als een schot voorlangs van Roelofsen leverde dit niet op. Acht minuten voor tijd liet de leidsman ten onrechte de DFS grensrechter staan, en scoorde Jansen die zeker twee meter buitenspel stond de eindstand van 0-2. Szyszko en Mekking kwamen voor de statistieken nog binnen de krijtlijnen. Door deze nederlaag blijven onze mannen in de onderste regionen van de derde klasse bivakkeren.

Op zaterdag 17 februari staat er om 15:00u uit een oefenwedstrijd tegen vv Dieren op het programma.

Bron: DFS

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |