App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Vleugelaanvaller uit Zutphen naar DOVO

Vleugelaanvaller uit Zutphen naar DOVO

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Lars Huber maakt na dit seizoen de overstap van DVS’33 naar competitiegenoot DOVO. De 23-jarige vleugelaanvaller uit Zutphen is bezig aan zijn tweede seizoen in Ermelo en speelde is het verleden bij AZC, Warnsveldse Boys, FC Zutphen en csv Apeldoorn.

De technische commissie van DOVO is blij met Huber die zich in Veenendaal voornamelijk op de aanvallende posities op de flanken moet richten: “We volgen Lars al sinds zijn tijd bij CSV Apeldoorn, waar hij wekelijks uitblonk. Lars is een rasvoetballer. Met zijn acties en dribbels brengt hij veel creativiteit met zich mee. Hij is nog relatief jong en kan zich bij DOVO verder ontwikkelen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |