App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws DSV’61 nipt langs Uluspor

DSV’61 nipt langs Uluspor

door Redactie
0 reacties

Na de 1 – 5 overwinning tegen toenmalige koploper Rood Wit waren de verwachtingen best hoog voor de wedstrijd tegen de virtuele koploper uit Zwolle. Een technisch goed voetballend team waar DSV veel inzet en collectiviteit tegenover moest zetten om kans van slagen te hebben.

Na een vooral tussen 75e en 90e minuut zenuwslopend spelbeeld stond er uiteindelijk een 2 – 1 eindstand op het scorebord en haalde menigeen uit Doornspijk opgelucht adem. Iets met hakken en sloot… Het niet al te beste veld zal FC Ulu Spor ongetwijfeld parten hebben gespeeld, maar het goede “veldwerk” van de oranjehemden zorgde er ook voor dat ze niet lekker in hun spel kwamen. Ook DSV speelde trouwens geen oogstrelend voetbal.

In de 30e minuut liet Patrick Visser een reële kans op de 1 – 0 nog liggen, drie minuten later was hij wel succesvol. Uit een corner kopte hij de bal strak tegen de touwen. Hij herhaalde dat in de blessuretijd van de eerste helft, toen hij heel goed werk van Arnoud Zwep wederom met het hoofd kon afronden: 2 – 0.

Toen FC Ulu Spor echter in de 48e minuut via een benutte strafschop van Sertac Yilmaz op 2 – 1 kwam, brak er voor DSV een moeilijke periode aan. FC Ulu Spor bleek de meer aanvallende ploeg te zijn, DSV counterde en hoopte op de 3 – 1 als doodsteek. Die bleef uit al hadden Jeffrey Schreurs en Patrick Visser in respectievelijk de 60e en 81e minuut hem wel op de schoen.

Na een terechte lange blessuretijd – aantal blessurebehandelingen en wisselmomenten – zakte in de 95e minuut de hartslag weer naar “normaal” en kon DSV een driepunter noteren.

Bron: DSV’61

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |