App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Arnhemse derby prooi voor VDZ

Arnhemse derby prooi voor VDZ

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Dankzij de winnende goal in de blessuretijd heeft het tiental van VDZ de Arnhemse derby tegen SML met 1-2 gewonnen. Door de driepunter houdt VDZ aansluiting bij de achtervolgers van koploper AZC terwijl SML als de nummer twaalf van de derde klasse B nu echt naar beneden moet kijken.

In de eerste helft had VDZ het betere van het spel en de 0-1 ruststand na een benutte strafschop van Stef te Veluwe was ook conform het wedstrijdbeeld. In de tweede helft viel de lichtinstallatie op Sportpark De Bakenberg uit en werd het in het vervolg spannend. Eerst kreeg Elayah Darim van VDZ een directe rode kaart, daarna werd SML sterker met de late gelijkmaker van Hugo van Essen als beloning. In de blessuretijd besliste Fren Stevens van VDZ het duel met een van richting veranderd schot: 1-2.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |