App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws 3C: FC Bergh wint zaterdag al van Concordia

3C: FC Bergh wint zaterdag al van Concordia

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

In de spannende derde klasse C heeft FC Bergh zaterdagavond goede zaken gedaan door Concordia Wehl met 3-1 te verslaan. Op verzoek van de bezoekers uit Wehl werd het zespuntenduel al op zaterdagavond op Sportpark Marinus van Rooyen gespeeld. Door de vierde zege in vijf duels stijgt FC Bergh voorlopig naar de vijfde plaats, terwijl Concordia op plek elf voor deelname aan de nacompetitie moet vrezen.

De opening was nog wel voor de bezoekers uit Wehl, Owen Peters scoorde al na dertig seconden de openingstreffer. Voor rust was het echter al 2-1 dankzij fraaie doelpunten Victor Steinhauer en Stan de Winter. In de tweede helft besliste Steinhauer met zijn tweede goal de wedstrijd: 3-1.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |