App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws WSV heeft opvolger Karrenbelt binnen

WSV heeft opvolger Karrenbelt binnen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Ronald Tulen is volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van WSV. Bij de Apeldoornse eersteklasser wordt Tulen de opvolger van Richard Karrenbelt die na dit seizoen naar vv Staphorst vertrekt. Tim Veeneman wordt assistent-trainer op Sportpark De Voorwaarts. Tulen is momenteel als assistent-trainer van Speelziek werkzaam bij Derde divisieclub Sparta Nijkerk en was daarvoor hoofdtrainer bij Terschuurse Boys, SDS’55, SC Laren en vorig seizoen na de winterstop competitiegenoot Bennekom.

WSV staat ondanks de 7-1 nederlaag van zaterdag tegen csv Apeldoorn momenteel op de verdienstelijke zevende plaats in de eerste klasse G. Dit weekend volgt zaterdagavond de thuiswedstrijd tegen DTS Ede.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |