Home Arnhem Eerste overwinning voor OVC’85

Eerste overwinning voor OVC’85

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

OVC’85 heeft in de thuiswedstrijd tegen Sportclub Brummen de eerste competitiezege van het seizoen geboekt. Op Sportpark De Bilderberg in Oosterbeek werd het liefst 4-0 voor de derdeklasser die deze week definitief afscheid van trainer Johan Scholten heeft genomen.

Halverwege was het al 2-0 voor OVC’85 dankzij goals van Stijn van der Weerd en Paul Bouwman. In de tweede helft liep de ploeg van interim-trainer Bob Engwerda uit naar de 4-0 eindstand via treffers van Paul Hofstede en Terence Mesaki. Door de eerste driepunter houdt OVC’85 uitzicht op nacompetitieplek elf .

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl