App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws 1G: SDC Putten DTS Ede, RKHVV en Bennekom winnen

1G: SDC Putten DTS Ede, RKHVV en Bennekom winnen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Genoeg doelpunten en spektakel op de eerste speeldag van de tweede periode in de eerste klasse G. In de strijd om de titel wonnen SDC Putten, RKHVV en DTS Ede en verloor csv Apeldoorn verrassend twee punten op bezoek bij hekkensluiter Voorwaarts. In de strijd om handhaving won Bennekom het belangrijke duel tegen NSC Nijkerk met 2-3.

RKHVV maakte zaterdagavond veel indruk door in Huissen met 4-0 af te rekenen met asv Dronten. Voor de ploeg van trainer Frans Koenen scoorde Jamarro Diks  in de eerste minuut al raak. Via nogmaals Diks en Michael van Swaaij was het halverwege zelfs 3-0. Met zijn derde treffer bepaalde Diks al snel na rust de eindstand op 4-0.

Met veel moeite won  koploper SDC Putten eerder op de dag met 4-3 van De Bataven. Ryannique Inge, Saber Charif, Vincent ter Burg (penalty) en invaller Ricky Hansen scoorden voor de thuisploeg. Voor De Bataven waren Niek Milder, Ties van Huet en invaller Jermo Wilsterman de doelpuntenmakers en kreeg Stef Roelofs een rode kaart.

Alleen dankzij een doelpunt uit een betwiste penalty in blessuretijd van Kelly Joao hield csv Apeldoorn aan het uitduel tegen Voorwaarts een punt over. DTS Ede won in Apeldoorn met 1-2 van WSV. Voor Bennekom waren Maurice Kuppens, Roy de Graaf en Marlon Versteeg trefzeker in Nijkerk

Stand 1G:
1. SDC Putten 13.30
2. csv Apeldoorn 12.25
3. DTS Ede 12.25
4. RKHVV 12.24
4. ASV Dronten 12.20
6. De Bataven 12.19
7. WSV 13.16
8. Bennekom 12.14
9. Duno 12.13
10. SC Bemmel 11.10
11. NSC Nijkerk 12.8
12. Woezik 12.7
13. Voorwaarts 13.5

Zondag: SC Bemmel- Duno

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |