App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Trainer Scholten per direct vertrokken bij OVC’85

Trainer Scholten per direct vertrokken bij OVC’85

door Redactie VoetbalGelderland
1 reacties Foto: Nico Kooij

Trainer Johan Scholten is met onmiddellijke ingang vertrokken bij OVC’85. De ervaren trainer uit Angeren, met een verleden bij onder meer GVA, Jonge Kracht en De Treffers, was bezig aan zijn eerste seizoen bij de derdeklasser in Oosterbeek. Halverwege november werd al bekend dat Scholten zijn contract bij OVC’85 niet ging verlengen.

Raoul Godijn, bestuurslid voetbalzaken van OVC’85 geeft een toelichting: ,,In goed overleg hebben we besloten per direct uit elkaar te gaan omdat de chemie tussen spelersgroep en trainer was verdwenen. Wij gaan op zoek naar een vervanger die er alles aan gaat doen om een paar plekken op de ranglijst te stijgen.”

Na de degradatie van vorig jaar uit de tweede klasse heeft OVC’85 het ook dit seizoen lastig. De Oosterbeekse zaterdagclub wacht nog op de eerste overwinning en is met een punt uit elf wedstrijden hekkensluiter in de derde klasse A. Zaterdag speelt OVC’85 in Oosterbeek op Sportpark De Bilderberg tegen Sportclub Brummen en is assistent-trainer Bob Engwirda eindverantwoordelijk.

Reageer op dit artikel

1 reacties

Anoniem 3 februari 2024 - 20:59

Brummen heeft vandaag de hulptrainer goed geholpen

Reply

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |