App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Pinarbasi per direct weg bij Rood-Wit’58

Pinarbasi per direct weg bij Rood-Wit’58

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Rood-Wit’58 heeft per direct afscheid genomen van trainer Ramazan Pinarbasi. De trainer uit Harderwijk was bezig aan zijn tweede seizoen bij de vierdeklasser uit Putten en onlangs werd bekend dat de samenwerking tussen beide partijen na dit seizoen geen vervolg zou krijgen.

Rood-Wit’58 verloor afgelopen zaterdag de thuiswedstrijd tegen DSV’61 met 1-5 en raakte daardoor de koppositie in de vierde klasse B kwijt. In het eerste seizoen van Pinarbasi op De Eendracht eindigde Rood-Wit met een periodetitel op nacompetitieplek vier.

Op de clubwebsite geeft Rood-Wit’58 onderstaande verklaring:

Vanavond hebben Rood-Wit en hoofdtrainer Pinarbasi per direct een punt gezet achter de samenwerking. De redenen hiervoor liggen in een verschil van inzicht over de toekomst. Na uitlatingen hierover in de media is onze club ernstig te kort gedaan.

De spelersgroep, het bestuur en de TC voelen zich door de uitlatingen niet serieus genomen, daarnaast waren deze ook schadelijk voor het team en om deze reden hebben zij aangegeven niet meer achter de trainer te staan.

De club had in de winterstop al de keuze gemaakt om het contract niet te verlengen met de trainer uit Harderwijk. Nu eindigt het avontuur van Pinarbasi bij Rood-Wit ’58 na 1,5 seizoen.

We gaan ons de komende dagen beraden op de verdere invulling van het seizoen. Tot die tijd zal assistent trainer Bram Doppenberg worden doorgeschoven als hoofdtrainer.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |