App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Eendracht Arnhem- SV Nijmegen afgelast vanwege onderzoek KNVB

Eendracht Arnhem- SV Nijmegen afgelast vanwege onderzoek KNVB

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De KNVB heeft de competitiewedstrijd tussen Eendracht Arnhem en SV Nijmegen in de vijfde klasse D afgelast. Het duel gaat zondag niet door omdat de KNVB een onderzoek is gestart naar de gedragingen van koploper uit Nijmegen in de wedstrijd van afgelopen zondag tegen SV Loo.

Tijdens het competitieduel op Sportpark Immerloo kreeg SV Nijmegen-speler Jaromir Alphenaar een rode kaart van de scheidsrechter en werd de wedstrijd tijdelijk stilgelegd. De KNVB doet nu onderzoek naar de schuldvraag en tot die tijd speelt SV Nijmegen geen competitieduels. Zondag eindigde de wedstrijd tussen Loo en Nijmegen in een 1-1 gelijkspel.

SV Nijmegen is met 26 punten uit tien wedstrijden koploper, eerste achtervolger SV Loil volgt op drie punten.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |