App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Derde seizoen succesvolle Reijnen in Afferden

Derde seizoen succesvolle Reijnen in Afferden

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Gert-Jan Reijnen is ook volgend seizoen trainer van Victoria’25. De trainer uit Hernen is bezig aan zijn tweede seizoen op Sportpark De Ringelenberg in Afferden en heeft zijn contract met de vierdeklasser verlengd tot de zomer van 2025.

Voorzitter Ben Driessen is blij met de contractverlenging: ,,In het eerste seizoen van Gert-Jan bij Victoria’25 zijn we via de nacompetitie gepromoveerd. In het begin van dit seizoen moesten we wat wennen aan de vierde klasse en speelden we veel gelijk, het is toch een heel ander niveau. De laatste drie wedstrijden voor de winterstop hebben we gewonnen en afgelopen zondag hebben wij ook RODA’28 verslagen waardoor we nu knap vijfde staan. Maar handhaven in de vierde klasse blijft de doelstelling.”

Zondag staat voor Victoria’25 de lastige uitwedstrijd tegen SC Millingen op het programma.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |