App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Voorwaarts Twello strikt nieuwe trainer

Voorwaarts Twello strikt nieuwe trainer

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Snel nadat bekend werd dat Jurgen Schefczyk ondanks een lopend contract liet weten na dit seizoen Voorwaarts Twello te verlaten, heeft de zondagclub uit Twello een nieuwe trainer aangesteld. Martijn de Vogel zal in het seizoen 24/25 de nieuwe hoofdtrainer op Sportpark De Laene zijn. Voorwaarts is momenteel hekkensluiter in de eerste klasse G.

De Vogel is bezig aan zijn zevende en laatste seizoen bij Vierde divisieclub voetbalvereniging Heino en was daarvoor jeugd- en assistent-trainer bij Rohda Raalte. Op de website van zijn nieuwe club geeft De Vogel een toelichting: “Toen Edwin Huis in ’t Veld mij vroeg om Jürgen Schefczyk volgend seizoen op te volgen hoefde ik niet lang na te denken. De afgelopen seizoenen kwamen vv Heino en sv Voorwaarts elkaar al geregeld tegen in de eerste klasse, dus de club is geen onbekende voor mij. Ik kijk er erg naar uit om volgend seizoen bij sv Voorwaarts aan de slag te gaan. De club staat bij mij bekend als een warme vereniging, waar saamhorigheid en betrokkenheid hoog in het vaandel staan.

Er zijn goede faciliteiten om prestatievoetbal te stimuleren en de ambitie om met zoveel mogelijk eigen clubjongens iets moois neer te zetten spreekt mij erg aan. Het gras gaat niet harder groeien als je eraan trekt…De voetbalvisie, onderlinge samenwerking binnen de club en de manier van opleiden zal de komende jaren de basis blijven vormen van nieuwe sportieve successen en vooral veel plezier. Ik hoop dan ook een positieve bijdrage te kunnen gaan leveren aan een nieuwe stap “Voorwaarts”.”

 

 

 

Voorwaarts heeft overeenstemming bereikt met Martijn de Vogel als hoofdtrainer seizoen 2024-2025.

Martijn heeft de afgelopen 7 jaar met veel succes gewerkt bij 4de divisionist vv Heino. Technische coördinator Edwin Huis in ’t Veld is in z’n nopjes met de nieuwe hoofdtrainer. Het moge duidelijk zijn dat we weer moeten bouwen aan een stabiele selectie en prestatieniveau. We denken dat Martijn hiervoor de juiste man is.

Martijn was vanaf 2010 jeugdtrainer en assistent-trainer bij Rohda Raalte om vervolgens in 2017 hoofdtrainer te worden bij vv Heino. Bij vv Heino heeft hij laten zien spelers beter te maken en telkens weer een hecht collectief neer te zetten.

Martijn over zijn overstap:

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |