App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Sterkhouder vertrekt bij DTS Ede

Sterkhouder vertrekt bij DTS Ede

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Ahmed Lak is bezig aan zijn laatste periode als speler van DTS Ede. De aanvallend ingestelde linksback kan geen overeenstemming bereiken met de technische commissie van de eersteklasser uit Ede over een contractverlenging.  De 30-jarige Arnhemmer begon in 2021 aan zijn tweede periode bij het team van trainer Arnold Brehler en zal dus na drie seizoenen Sportpark Inschoten weer verlaten.

Ahmed Lak speelde verder onder meer voor SML, RKHVV, VDZ, Duno en de amateurs van NEC. Eerder werd al bekend dat Shapoul Ali en doelman Joris Bouter (Blauw Geel’55) aan het einde van dit seizoen bij DTS Ede vertrekken.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |