Home Laatste Nieuws DVS’33 haalt verdediger VV Scherpenzeel

DVS’33 haalt verdediger VV Scherpenzeel

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Stijn Schipper keert volgend seizoen terug bij DVS’33. De 20-jarige verdediger speelde al eerder drie seizoenen in Ermelo en vertrok afgelopen zomer naar VV Scherpenzeel. De inwoner van Zeist geeft op de website van DVS’33 een reactie: “Ik ben ontzettend blij dat ik aankomend seizoen weer voor DVS mag voetballen. Ik heb hier al drie mooie seizoenen gehad bij O19, O23 en de A-selectie en hoop dat er nog vele mogen volgen!”

Gisteren werd bovendien bekend dat linkervleugelverdediger Roland Baas zijn overeenkomst met DVS’33 Ermelo met twee jaar heeft verlengd. De 27-jarige inwoner van Deventer en oud-prof is bezig aan zijn eerste seizoen in Ermelo en blijft in ieder geval tot 2026.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl