Home Achterhoek Dierensche Boys stelt trainer aan en keert terug

Dierensche Boys stelt trainer aan en keert terug

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Voetbalvereniging Dierensche Boys doet volgend seizoen weer met een eerste elftal mee aan de competitie. De club uit Dieren maakt de overstap naar de zaterdag en zal in de vijfde klasse onder leiding van de nieuwe trainer Mark Pieper gaan spelen. Pieper is momenteel trainer-coach van vv Dierensche Boys onder 19-1 en was in het verleden selectiespeler van VV Rheden en Dierensche Boys. De ervaren Kees Hendriks wordt als assistent-trainer aan de technische staf toegevoegd.

Vorig seizoen eindigde Dierensche Boys op de dertiende en laatste positie van de vijfde klasse D van het zondagvoetbal. Vanwege personele problemen werd geen eerste elftal ingeschreven voor deze voetbaljaargang.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl