App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Bekerheld Mats Grotenbreg speelgerechtigd voor Jonge Kracht

Bekerheld Mats Grotenbreg speelgerechtigd voor Jonge Kracht

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Jonge Kracht heeft laten weten dat de KNVB de overschrijving van Matr Grotenbreg van USV Hercules naar Jonge Krahct heeft goedgekeurd. De 26-jarige verdediger verwierf dit seizoen landelijke bekendheid door in de blessuretijd van de bekerwedstrijd tegen Ajax de winnende goal te scoren. Vanwege een combinatie van gebrek aan speeltijd en werkzaamheden op zaterdag werd het contract van de Huissenaar bij de Derde divisieclub uit Utrecht ontbonden en werd overschrijving aangevraagd naar Jonge Kracht.

Grotenbreg begon in de jeugd bij Jonge Kracht en maakt zondag in de thuiswedstrijd tegen Eldenia na omzwervingen bij Vitesse, PSV, TOP Oss, Duno, GVVV en Hercules zijn rentree en debuut in de hoofdmacht van het team van trainer Gerrit-Jan Barten. Volgend seizoen speelt Grotenbreg bij DOVO.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |