App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws 21 spelers blijven Sportclub Westervoort trouw

21 spelers blijven Sportclub Westervoort trouw

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Het overgrote deel van de selectie van Sportclub Westervoort speelt ook volgend seizoen op Sportpark Naederhuyse. De dit seizoen zo sterk op tweede klasse niveau debuterende zondagclub uit Westervoort meldt dat 21 spelers ook volgend seizoen voor de Sportclub spelen:  de keepers Sverre Brands en Wouter Stevens en Joep Gerretzen, Jan Stuijver, Gerard Smink, Tim Hendriks, Boy van Barneveld, Ugur Cakir, Hein Smink, Tycho Kaak, Christian Martinez van Grieken, Martijn Klein-Holte, Manu Richardson, Dennis Koenen, Mounir Amezrine, Julian Hensen, Brian Baaijens, Max Pothoven, Martijn Derksen, Nino Meijer en Stan Maassen van den Brink.

Eerder werd al bekend dat de succesvolle trainer Wim Bleijenberg zijn contract heeft verlengd en dat doelman Erik Wijnbergen van Warnsveldse Boys overkomt omdat de ervaren keeper Ronnie Sessink na dit seizoen stopt.

 

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |