App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Spits Chris Verheul weg bij DOVO

Spits Chris Verheul weg bij DOVO

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Chris Verheul vertrekt aan het einde van dit seizoen bij DOVO. De spits uit Steenderen is bezig aan zijn eerste seizoen bij de Derde divisieclub uit Veenendaal en was hiervoor onder meer speler van AZSV, De Treffers, De Graafschap, VIOD en Steenderen. De 21-jarige aanvaller gaat volgend seizoen  samen met zijn broer in Amerika studeren en voetballen. De technische commissie van DOVO geeft aan dat de club met Verheul in gesprek gaat wanneer hij terugkeert, maar dat hij volgend seizoen geen deel uitmaakt van de A-selectie.

Centrale verdediger Thijs van Amerongen uit Rheden zal het begin van volgend seizoen missen vanwege een wereldreis. De 24-jarige Van Amerongen die onder meer voor VV Rheden, De Graafschap, RKHVV en Duno uitkwam, maakt een uitstekende indruk op Sportpark Panhuis en sluit bij terugkeer weer aan. De TC van DOVO hierover: “Thijs heeft zich, vóór zijn blessure, in korte tijd in de basis van DOVO 1 gespeeld. Hij heeft laten zien een betrouwbare speler te zijn. Daarnaast is hij in de groep een geweldige persoonlijkheid. Helaas zullen we hem volgend seizoen een tijd moeten missen. Toch zijn we blij dat Thijs aan de club verbonden blijft.”

DOVO liet verder weten dat Anil Mercan en Chisom Leonard Johnson aan het einde van het seizoen DOVO verlaten.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |