App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws SDV Barneveld: vijf spelers blijven, twee spelers vertrekken

SDV Barneveld: vijf spelers blijven, twee spelers vertrekken

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De technische commissie van SDV Barneveld heeft het contract met Zakaria el Biyar, Ricardo Mengerink, doelman Daniel Beerdsen, Jona Kolkman en Ryan Westerhuis verlengd tot de zomer van 2025. In totaal heeft de Vierde divisieclub uit Barneveld nu achttien spelers vastliggen voor volgend seizoen.

SDV Barneveld neemt wel afscheid van keeper Bas Pol en Wessel Staring. De van Otterlo overgekomen doelman stopt vanwege aanhoudend blessureleed, terwijl Wessel Staring volgend seizoen bij derdeklasser Renswoude gaat spelen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |