App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Oud-prof verlengt bij SV Leones

Oud-prof verlengt bij SV Leones

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

John Laponder heeft zijn contract met tweedeklasser SV Leones verlengd, de trainer blijft in ieder geval tot de zomer van 2025 werkzaam op Sportpark Het Zijvond in Beneden-Leeuwen. De 52-jarige oud-prof van onder meer FC Den Bosch en FC Eindhoven was in het verleden trainer van Zwaluw VFC, Alem, GVV’63 en DSC. Na vijf seizoenen in de eerste klasse degradeerde Leones in 2023 naar de tweede klasse.

Het bestuur van Leones geeft aan dat het vertrouwen in de trainer groot is en dat de resultaten tot tevredenheid stemmen. De verwachting is dat Leones ook in de tweede competitiehelft mee blijft spelen om de prijzen. Door de 2-3 thuisnederlaag van afgelopen zondag tegen DIO’30 is Leones gezakt naar de vijfde plaats in de tweede klasse G met een achterstand van vier punten op koploper DVC’26.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |