App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Nieuwe doelman voor Ulftse Boys

Nieuwe doelman voor Ulftse Boys

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Jelle Kniest maakt na dit seizoen de overstap van FC Dinxperlo naar vierdeklasser Ulftse Boys. De 25-jarige doelman uit ‘s-Heerenberg speelde in het verleden bij MvR om zes seizoenen geleden de overstap naar DZSV te maken dat in 2019 opging in FC Dinxperlo. Na de fusie bleef de doelman op zaterdag actief en ging hij in het hoog spelende FC Dinxperlo zaterdag 2 keepen.

Op de website van Ulftse Boys heeft Jelle Kniest een duidelijke toelichting over zijn keuze: “Na 6 prachtige jaren in Dinxperlo heb ik besloten om de overstap te maken naar de boys in Ulft. Ik koester de mooie herinneringen in Dinxperlo, heb daar fijne mensen leren kennen en een top tijd gehad. Toch vond ik het een juist moment om nu, na vele telefoontjes door de jaren heen van verschillende clubs, een overstap te maken naar een club met ambitie, talent en veel bekende gezichten. De twijfel is er niet geweest bij de eerste benadering vanuit Ulftse Boys. Ik ga er alles aan doen om er mooie seizoenen van te maken, mijn ervaring door de jaren heen op verschillende niveaus over te brengen aan de jongere jongens en dat we als team zijnde zo goed en hoog mogelijk gaan presteren.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |