App Icon

VoetbalGelderland

Home Arnhem Jeurissen blijft trainer DCS

Jeurissen blijft trainer DCS

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Kevin Jeurissen is ook volgend seizoen hoofdtrainer van DCS. De clubman werd op 1 december aangesteld als interim-trainer nadat de samenwerking tussen de tweedeklasser uit Zevenaar en trainer Eric van Zutphen voortijdig werd beëindigd. Het is de tweede periode van Jeurissen als trainer van DCS, daartussen was hij trainer van competitiegenoot DVC’26.  Ook assistent-trainer Jeroen Jordens heeft zijn contract op Sportpark Hengelder tot en met 2025 verlengd.

Het bestuur van DCS geeft aan dat de doelstelling voor dit seizoen handhaving in de tweede klasse is en het de selectie voor volgend seizoen  verder wil uitbouwen met talentvolle spelers. DCS staat op de twaalfde en voorlaatste positie in de tweede klasse G en speelt zondag thuis tegen SV Leones.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |