App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws VV Heerde versterkt zich met aanvaller uit derde klasse

VV Heerde versterkt zich met aanvaller uit derde klasse

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Mike van Zwolle is bezig aan zijn laatste seizoen bij derdeklasser VV Oene. Volgens De Stentor maakt de 23-jarige aanvaller na dit seizoen de overstap van Oene naar VV Heerde, de huidige nummer dertien van de tweede klasse H.

Van Zwolle speelde in de jeugd van VV Oene en is inmiddels alweer bezig aan zijn zesde seizoen in de hoofdmacht op Sportpark De Hoge Kamp. Oene staat momenteel met 14 punten na 12 wedstrijden op de negende positie in de middenmoot van de derde klasse C. Trainer Bardy Verhoef vertrekt na dit seizoen ook bij Oene, hij wordt vervangen door Remon van Schoonhoven die nu KCVO traint.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |